EuroTop Consulting SRL

  • este atestată ca consultant de către AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România, care este membră a Federaţiei Europene a Asociaţiilor de Consultanţă, FEACO Brussels, şi al Consiliului Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management, ICMCI);
  • este membră în Consiliul Directorial AMCOR și reprezintă Regiunea Nord-Vest;
  • deţine certificate ISO și acreditări CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor);
  • membră în ARBOR.
  • membră în TREC (Cluster Transnațional în domeniul Energiei Regenerabile)

Prezentare

Credibilitate, dinamism, rezultate.

EuroTop Consulting SRL oferă servicii de consultanță din 2005 pentru dezvoltare regională, managementul proiectelor de finanţare şi facilitarea investiţiilor. Ne dezvoltăm permanent ofertele de servicii, asigurând astfel realizarea rapidă, economă şi durabilă a proiectelor de dezvoltare ale clienţilor cu un efort minim depus de aceştia.

Principalul factor de succes este accesul în timp util la informaţiile esenţiale. Deoarece menţinem contactul permanent cu instituţiile naţionale, europene şi internaţionale relevante în domeniile ţintă ale proiectelor, şi adaptăm perfect aceste informaţii la planurile clienţilor, aceştia pot profita printre primii de toate oportunităţile de dezvoltare.

Dovada credibilităţii o constituie varietatea activităţii noastre: proiecte câştigate în peste 80 de domenii diferite; peste 500 de clienţi din diferite părţi ale ţării şi din străinătate; o importantă experienţă acumulată în peste 100 de programe de finanţare.

Calitatea serviciilor noastre este garantată de o echipă dinamică, profesionistă, instruită permanent, cu experienţă profesională importantă în domeniu şi cunoştinţe profunde ale mediului economic şi social în regiune.

Ars poetica

Expertiză, cooperare, perspective.

Venim în întâmpinarea clienţilor cu expertiză profesionistă şi paşi bine planificaţi pentru realizarea planurilor lor de dezvoltare.

Elaborăm împreună proiectele şi programele după un plan strategic clar, ne formăm relaţiile de parteneriat necesare realizării lor şi obţinem resursele financiare adecvate fiecăruia. Urmărim, gestionăm şi sprijinim în continuu derularea planurilor astfel puse în practică, dezvoltând relaţii pe termen lung şi asigurând rezultate durabile.

Comunicarea permanentă cu clientul, informarea şi mulţumirea acestuia constituie priorităţi pe toată durata cooperării noastre.

Parteneri

În activitatea EuroTop Consulting un rol important îi revine cooperării cu instituţii publice şi private, organizaţii profesionale şi agenţiile de importanţă regională. Scopul principal al acestor cooperări este ca finanţările să fie accesibile şi pe înţelesul fiecăruia, planurile de dezvoltare să se integreze în priorităţile locale, regionale şi cele ale Uniunii Europene, şi prin aceasta clienţii noştri să aplice cu succes la programele de finanţare, dezvoltându-se pe termen lung.