Az EuroTop Consulting KFT

  • akkreditált tagja az AMCOR-nak AMCOR-nak (Menedzsment Tanácsadó Cégek Országos Szövetsége). Az AMCOR tagja a Tanácsadó Szövetségek Európai Föderációjának (FEACO), valamint a Menedzsment Tanácsadó Intézmények Nemzetközi Tanácsának (ICMCI);
  • az AMCOR Igazgatói Tanács tagja, az Észak-Nyugati Régió képviselője;
  • ISO és CNPFA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) tanúsítványokkal rendelkezik;
  • tagja az ARBOR Vállalkozók Szövetségének;
  • alapító tagja a TREC Újrahasznosítható Energia Klaszternek (további tagok: kutató-központok, az Észak-Nyugati Regionális Fejlesztési Ügynökség, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, újrahasznosítható energiával foglalkozó korlátolt felelősségű, valamint részvénytársaságok, Kolozsvár Municípium Önkormányzata és egyéb közintézmények). A TREC az INTERREG, valamint a Gazdasági Versenyképesség Operatív programok keretében nyert támogatást.
  • a cég a következő ISO tanúsítványokkal rendelkezik: 9001:2008, 14001:2005, OHSAS 18001:2007
  • a cég CNPFA (Felnőtt Szakképzési Nemzeti Tanács) által akkreditált felnőtt képzőkkel rendelkezik.

Hitelesség, dinamizmus, eredmény.

A megvalósulás sikerességének fő tényezője a megfelelő információkhoz reális időben való hozzájutás. Mivel állandó kapcsolatban állunk a pályázati célterületeket érintő hazai és európai uniós intézményekkel, és ezeket az információkat tökéletesen illesztjük az ügyfél terveihez, azok elsők között használják ki a fejlesztési lehetőségeket.

Szolgáltatáscsomagunkat folyamatosan fejlesztjük, így az biztosítja ügyfeleink fejlesztési terveinek gyors, gazdaságos és fenntartható megvalósulását.

Hitelességünk bizonyítéka pályázataink változatossága: több, mint 80 különböző doméniumban nyert pályázat; több, mint 500 ügyfél az ország minden területéről és határontúlról; több, mint 100 finanszírozási programban szerzett tapasztalat.

Ars poeticánk

Szakértelemmel, alaposan átgondolt lépésekben segítjük ügyfeleinket a fejlesztési terveik megvalósításában.

Együttesen kidolgozunk stratégikusan megtervezett projekteket és programokat, kialakítjuk a megvalósításhoz szükséges partnerkapcsolatokat és megszerezzük a megfelelő pénzeszközt. Az így gyakorlatba ültetett tervek lebonyolítását végigkísérjük, menedzseljük és folyamatosan támogatjuk, ezáltal hosszú távú kapcsolatokat építünk és fenntartható eredményeket biztosítunk. Az együttműködés során prioritásnak számít az ügyféllel való folyamatos kommunikáció, tájékoztatás, valamint az ügyfél elégedettsége.

Partnereink

Az EuroTop Consulting tevékenységében jelentős szerepet játszik az intézményekkel, érdekképviseletekkel, szakmai szervezetekkel, regionális jelentőségű ügynökségekkel való együttműködés. Legfőbb és összevont célunk együttműködő partnereinkkel az, hogy a támogatások mindenki számára elérhetőek és közérthetőek legyenek, a fejlesztési tervek beleilleszkedjenek a helyi, regionális és uniós prioritásokba, és ezáltal ügyfeleink sikeresen pályázzanak, hosszú távon fejlődjenek.

Eddigi sikereink a fejlesztés sokirányú ágazatait ölelik fel kezdve a gazdasági életben jelentős szerepet játszó vállalkozások modernizálásától, a foglalkoztatási viszonyok javításáig, humán erőforrás képzéséig, vidéki települések fejlesztési stratégiájának kidolgozásáig, minőségbiztosításig, valamint a természeti és kulturális értékek megőrzéséig. Ezeket a fejlesztéseket hazai pénzalapok (különböző minisztériumok és ügynökségek), európai uniós alapok és egyéb támogatási források sikeres megpályázása útján értük el. Munkatársaink jelentős előzetes tapasztalattal rendelkeznek ENSZ, Világbank és más nemzetközi szervezetekhez irányuló pályázatok elkészítésében is.

Tapasztalatunk bizonyítéka pályázataink változatossága: több, mint 80 különböző doméniumban nyert pályázat; több, mint 500 ügyfél az ország minden területéről és határontúlról; több, mint 100 finanszírozási programban való részvétel, beleértve a Romániában még újdonságnak számító operatív programokat, amelyekben uniós partnereinkkel dolgoz(t)unk együtt. Számos finanszírozási programban vettünk részt, mint például a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program, különböző kormányprogramok, agrár és vidékfejlesztési pályázati programok, Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program, „Deminimis” segélyek a kis- és középvállalatok fejlesztésére és korszerűsítésére, Regionális Operatív Program, Környezetvédelmi Alap programok, az energiatermelés növelésére vonatkozó programok újrahasznosítható források felhasználásával, csakhogy néhányat említsünk közülük.